Jubileumbier

Denk je aan een jubileum, dan denk je aan feest!

Denk je aan feest, dan denk je aan bier!

En zo geschiedde…….

Harmonie Pro Musica bestaat komend jaar 25-jaar en viert dit o.a. met een eigen bier. Bedenkers van dit plan, Frank Gielen, Robert Linders en Nicole Feddema brachten ‘d’Indj’ samen door de verbinding op te zoeken met de brouwers van openluchtmuseum Eynderhoof. 

De brainstormsessies tussen de biercommissie en een aantal brouwers van de brouwersgroep van openluchtmuseum Eynderhoof heeft geleidt tot een brouwwedstijd en het organiseren van een proeverij van de ‘wedstrijdbieren’ tijdens een ‘Leven in de brouwerij’-middag bij Eynderhoof op 10 oktober 2021. Maar liefst 11 fanatieke brouwers hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd! Een deskundigen-jury, bestaande uit onder andere bekende horeca-ondernemers uit Nederweert, maakte uiteindelijk de definitieve keuze. Van ons Tuueenke

Het winnende bier is gebrouwen bij De Brouwschuur in Weert. Het jubileumbier zal geschonken worden tijdens de jubileumactiviteiten van de harmonie en gedurende het jubileumjaar 2022 verkocht worden door diverse horecaondernemers in de gemeente Nederweert. Ook zal het ter sponsoring van de vereniging in geschenkverpakking verkocht worden aan de deur, tijdens activiteiten en middels inschrijving. Zakelijk kan dit ook bijvoorbeeld als relatiegeschenk aangekocht worden. Op deze manier proosten we samen op het jubileum.

Voor vragen of interesse in het bier kun je mailen naar jubileumbier@harmoniepromusica.nl.